Pre-roll

L1 Nieuws – Hét nieuwsplatform met het hoogste bereik in Limburg  Pre-roll

Gegarandeerde zichtbaarheid vóór de redactionele content 


Met pre-rolls op L1 Nieuws heeft u de mogelijkheid om videoadvertenties te tonen voorafgaand aan redactionele video’s. Dankzij deze opzet heeft u gedurende een aantal seconden de volle aandacht van de kijker. Mede daarom is de klikbereidheid, met ruim 1% van het totaal aantal kijkers, bij pre-rolls erg hoog. Dat betekent dat bij 10.000 videoweergaven gemiddeld 100 personen door een klik direct op uw website terecht komen.

Wist je dat:

 • Pre-rolls zijn pas na 20 seconden wegklikbaar waardoor de uitkijktijd van uw advertentie erg hoog is
 • Campagnes via 1Limburg meetbaar zijn en u dus exact kunt zien wie u heeft bereikt en welk effect dit heeft gehad?
 • Online campagnes vanwege de directe doorlink naar uw website de kortste weg vormen naar een aankoop?
   

Lengte video

Om irritatie van te lange videoadvertenties te voorkomen adviseren wij een advertentielengte van 10 seconden. Uit onderzoek blijkt dat de eerste vijf seconden bij pre-rolls cruciaal zijn om de aandacht van de kijker vast te houden en is dus bij uitstek geschikt voor korte maar krachtige video’s. Bovendien kunnen gebruikers van 1Limburg de videoadvertenties niet overslaan waardoor uw advertentie gegarandeerd een hoge uitkijktijd heeft. 

Frequentie en duur 

De duur van uw campagne wordt bepaald op basis van bereik en is niet zozeer tijdsgebonden. Uw campagne is daarmee ook direct afgelopen zodra uw video het afgesproken aantal vertoningen heeft behaald.  Samen met u bepalen we hoeveel vertoningen van uw videoadvertenties we gaan inzetten en over welke periode we dat uitsmeren.  

Geotargeting

Is uw doelgroep geïnteresseerd in een specifieke Limburgse regio? Enerzijds specifiek targeten op content uit een bepaalde regio, maar anderzijds ook bewust gebieden uitsluiten is interessant! Of gebruikt uw doelgroep met name een tablet of juist een desktop? Samen met u gaan onze media-adviseurs op zoek naar uw klant en zorgen we ervoor dat we ook echt uw doelgroep bereiken, waar deze zich ook bevindt.


Kortom: een relevante boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon op de juiste plek.

Uw campagne van A tot Z voor u verzorgd


Bij L1 gaan we voor maatwerk en vinden we het belangrijk dat u volledig wordt ontzorgd. Wij hebben alles in huis om uw communicatiecampagne van A tot Z op te tuigen, van productie tot evaluatie. Dat doen we aan de hand van 5 stappen:

 1. Stap 1: Samen brengen we uw communicatiedoelstelling(en) in kaart en bepalen we de in te zetten mediakanalen
 2. Stap 2: Vervolgens maken we een vertaling naar een effectieve en creatieve communicatieboodschap
 3. Stap 3: L1 heeft de mogelijkheid om uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen voor u te produceren 
 4. Stap 4: We gaan live! Uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen worden ingepland en zijn z.s.m. zichtbaar voor Limburg
 5. Stap 5: We evalueren uw campagne en brengen nieuwe wensen en doelstellingen in kaart.

Bereik Limburg vanuit alle kanten met een crossmediale campagne 


Met een campagne bij L1 heeft u Limburg binnen handbereik. Een optimale invulling van uw campagne kan namelijk worden gerealiseerd door het bundelen van verschillende mediakanalen. Onze media-adviseurs en marketeers denken graag met u mee over een op maat gemaakte communicatiemix voor een optimale invulling van uw campagne in Limburg.

Wist je dat:

 • 63% van de Limburgers meer dan een kanaal van L1 gebruikt en de kracht van herhaling dus makkelijk realiseerbaar is?
 • U met een mix van kanalen op verschillende momenten tijdens een beslisproces uw boodschap communiceert en uw boodschap daarop kunt aanpassen?
 • Campagnes via tv, radio en online ervoor zorgen dat u uw doelgroep op verschillende momenten op een dag bereikt?

Advies op maat, speciaal voor u


Wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden of wenst u een afspraak voor advies op maat? Onze media-adviseurs komen uw specifieke situatie of communicatiebehoefte graag vrijblijvend bespreken. 

Andere vragen of gevestigd in België of Duitsland? Bel dan +31 (0)43 850 6060 of mail naar reclame@l1.nl. Wij zorgen dat u in contact komt met de juiste persoon.

Ruud Janssen - Regio Noord-Limburg
ruud.janssen@l1.nl
+31 (0)6 4682 5038
Rob Goossens - Regio Midden-Limburg
rob.goossens@l1.nl
+31 (0)6 1846 7383
Wim Buck - Regio Parkstad
wim.buck@l1.nl
+31 (0)6 5394 1201
Roy Gulikers - Regio Maastricht-Heuvelland
roy.gulikers@l1.nl
+31 (0)6 5385 6056