L1 Nieuws


Hét nieuwsplatform met het hoogste bereik in Limburg

Reclame aanbod  L1 Nieuws – Hét nieuwsplatform met het hoogste bereik in Limburg
bezoekers per maand

1250000

Paginaweergaven p/mnd

26000000

L1 Nieuws bereikt dagelijks een groot en geïnteresseerd publiek 


L1 Nieuws heeft zich in razendsnel tempo ontwikkeld tot hét online nieuwsplatform van Limburg. Via website en app wordt L1 Nieuws dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom nieuws, sport, weer en verkeer. Het bereik van 1Limburg, met ruim 26 miljoen paginaweergaven per maand, is gigantisch.

Wist je datjes:

 • Campagnes via L1 Nieuws meetbaar zijn en u dus exact kunt zien wie u heeft bereikt en welk effect dit heeft gehad?
 • Door uw campagne slechts rondom specifieke regionale content in te zetten u ook echt met de doelgroep communiceert die in die regio geïnteresseerd is?
 • Online campagnes vanwege de directe doorlink naar uw website de kortste weg vormen naar een aankoop?

Bannering


Bij afname van een bannerset bij L1 Nieuws adviseren wij de formaten 300x250, 300x600 en 970x250. Of u nu zichtbaar wilt zijn bij uw doelgroep of uw doelstelling gericht is op zoveel mogelijk websitebezoeken en conversie, met deze mix aan formaten behaalt u altijd uw communicatiedoelstelling. U bent in alle gevallen gegarandeerd zichtbaar op desktop, smartphone en tablet via zowel onze website als de 1Limburg app. Zo profiteert u optimaal van het grootst mogelijke online bereik in Limburg!

Meer informatie 

Web- en appvertorial

 

De web- en appvertorial geven u een unieke kans om met redactioneel ogende content uw communicatieboodschap te verspreiden. U bent hiervoor 3 à 4 dagen exclusief zichtbaar op vaste prominente posities op L1Nieuws.nl en de L1 Nieuws app. Het succes van dit concept spreekt met gemiddeld ruim 1,4 miljoen vertoningen per periode en 1.500 kliks per dag voor zichzelf.

Meer informatie 

Pre-rolls

 

Met pre-rolls op L1 Nieuws heeft u de mogelijkheid om videoadvertenties te tonen voorafgaand aan redactionele video's. Dankzij deze opzet heeft u gedurende een aantal seconden de volle aandacht van de kijker. Mede daarom is de klikbereidheid, met ruim 1% van het totaal aantal kijkers, bij pre-rolls hoog. Dat betekent dat bij 10.000 videoweergaven gemiddeld 100 personen door een klik direct op uw website terecht komen. 

Meer informatie

Uw campagne van A tot Z voor u verzorgd


Bij L1 gaan we voor maatwerk en vinden we het belangrijk dat u volledig wordt ontzorgd. Wij hebben alles in huis om uw communicatiecampagne van A tot Z op te tuigen, van productie tot evaluatie. Dat doen we aan de hand van 5 stappen:

 1. Stap 1: Samen brengen we uw communicatiedoelstelling(en) in kaart en bepalen we de in te zetten mediakanalen
 2. Stap 2: Vervolgens maken we een vertaling naar een effectieve en creatieve communicatieboodschap
 3. Stap 3: L1 heeft de mogelijkheid om uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen voor u te produceren 
 4. Stap 4: We gaan live! Uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen worden ingepland en zijn z.s.m. zichtbaar voor Limburg
 5. Stap 5: We evalueren uw campagne en brengen nieuwe wensen en doelstellingen in kaart.

Bereik Limburg vanuit alle kanten met een crossmediale campagne 


Met een campagne bij L1 heeft u Limburg binnen handbereik. Een optimale invulling van uw campagne kan namelijk worden gerealiseerd door het bundelen van verschillende mediakanalen. Onze media-adviseurs en marketeers denken graag met u mee over een op maat gemaakte communicatiemix voor een optimale invulling van uw campagne in Limburg. 

 

Wist je dat:

 • 63% van de Limburgers meer dan een kanaal van L1 gebruikt en de kracht van herhaling dus makkelijk realiseerbaar is?
 • U met een mix van kanalen op verschillende momenten tijdens een beslisproces uw boodschap communiceert en uw boodschap daarop kunt aanpassen?
 • Campagnes via tv, radio en online ervoor zorgen dat u uw doelgroep op verschillende momenten op een dag bereikt?

Advies op maat, speciaal voor u


Wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden of wenst u een afspraak voor advies op maat? Onze media-adviseurs komen uw specifieke situatie of communicatiebehoefte graag vrijblijvend bespreken.

Andere vragen of gevestigd in België of Duitsland? Bel dan +31 (0)43 850 6060 of mail naar reclame@l1.nl. Wij zorgen dat u in contact komt met de juiste persoon.

Ruud Janssen - Regio Noord-Limburg
ruud.janssen@l1.nl
+31 (0)6 4682 5038
Rob Goossens - Regio Midden-Limburg
rob.goossens@l1.nl
+31 (0)6 1846 7383
Wim Buck - Regio Parkstad
wim.buck@l1.nl
+31 (0)6 5394 1201
Roy Gulikers - Regio Maastricht-Heuvelland
roy.gulikers@l1.nl
+31 (0)6 5385 6056