Sponsoring


Verbind uw naam aan tal van evenementen

Reclame aanbod  Sponsoring

Verbind uw bedrijfsnaam aan prominente evenementen 


Met de sponsormogelijkheden bij L1 krijgt u de kans om uw bedrijfsnaam te verbinden aan diverse live-uitzendingen van o.a. het LVK, de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting en het OLS. Daarnaast kunt u via programmasponsoring ook partner worden van speciale programma’s als PitLane en Tour de Limbourg waar we de verrichtingen volgen van Limburgse sporthelden als Max Verstappen en Wout Poels. Kortom, ideaal dus om te werken aan uw imago en naamsbekendheid!
 

Billboarding

Een billboard is een statische aankondiging voor een uitzending waarbij wordt vermeld dat het betreffende programma mede mogelijk gemaakt wordt door uw bedrijf. Er is binnen een billboard ruimte voor uw logo en uw bedrijfsnaam.

Promercials

Bij een promercial wordt een programma of evenement meestal 10 dagen voorafgaand aan de uitzending aangekondigd. Binnen een promercial wordt via een dynamische aankondiging vermeld dat het betreffende programma mede mogelijk wordt gemaakt door uw bedrijf. Er is binnen een promercial ruimte voor uw logo i.c.m. uw slogan en uw bedrijfsnaam.

Bannering

Wanneer u sponsor wordt van een evenement of programma krijgt u de mogelijkheid om uw banners continu te vertonen op speciale actiepagina’s op L1.nl

VIP-kaarten

Als sponsor van een evenement of programma krijgt u bij L1 regelmatig de kans om via (VIP-)kaarten het betreffende evenement te bezoeken met uw medewerkers of partners.

Uw campagne van A tot Z voor u verzorgd


Bij L1 gaan we voor maatwerk en vinden we het belangrijk dat u volledig wordt ontzorgd. Wij hebben alles in huis om uw communicatiecampagne van A tot Z op te tuigen, van productie tot evaluatie. Dat doen we aan de hand van 5 stappen:

  1. Stap 1: Samen brengen we uw communicatiedoelstelling(en) in kaart en bepalen we de in te zetten mediakanalen
  2. Stap 2: Vervolgens maken we een vertaling naar een effectieve en creatieve communicatieboodschap
  3. Stap 3: L1 heeft de mogelijkheid om uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen voor u te produceren 
  4. Stap 4: We gaan live! Uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen worden ingepland en zijn z.s.m. zichtbaar voor Limburg
  5. Stap 5: We evalueren uw campagne en brengen nieuwe wensen en doelstellingen in kaart.

Bereik Limburg vanuit alle kanten met een crossmediale campagne 


Met een campagne bij L1 heeft u Limburg binnen handbereik. Een optimale invulling van uw campagne kan namelijk worden gerealiseerd door het bundelen van verschillende mediakanalen. Onze media-adviseurs en marketeers denken graag met u mee over een op maat gemaakte communicatiemix voor een optimale invulling van uw campagne in Limburg. 

Wist je dat:

  • 63% van de Limburgers meer dan een kanaal van L1 gebruikt en de kracht van herhaling dus makkelijk realiseerbaar is?
  • U met een mix van kanalen op verschillende momenten tijdens een beslisproces uw boodschap communiceert en uw boodschap daarop kunt aanpassen?
  • Campagnes via tv, radio en online ervoor zorgen dat u uw doelgroep op verschillende momenten op een dag bereikt?

Advies op maat, speciaal voor u


Wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden of wenst u een afspraak voor advies op maat? Onze media-adviseurs komen uw specifieke situatie of communicatiebehoefte graag vrijblijvend bespreken. 

Andere vragen of gevestigd in België of Duitsland? Bel dan +31 (0)43 850 6060 of mail naar reclame@l1.nl. Wij zorgen dat u in contact komt met de juiste persoon.

Ruud Janssen - Regio Noord-Limburg
ruud.janssen@l1.nl
+31 (0)6 4682 5038
Rob Goossens - Regio Midden-Limburg
rob.goossens@l1.nl
+31 (0)6 1846 7383
Wim Buck - Regio Parkstad
wim.buck@l1.nl
+31 (0)6 5394 1201
Roy Gulikers - Regio Maastricht-Heuvelland
roy.gulikers@l1.nl
+31 (0)6 5385 6056