Web- en appvertorial

L1 Nieuws – Hét nieuwsplatform met het hoogste bereik in Limburg  Web- en appvertorial

Gegarandeerde zichtbaarheid, 24 uur per dag 


De web- en appvertorial geven u een unieke kans om met redactioneel ogende content uw communicatie-boodschap te verspreiden. U bent hiervoor 3 à 4 dagen exclusief zichtbaar op vaste prominente posities op 1Limburg.nl en de 1Limburg app. Het succes van dit concept spreekt met gemiddeld ruim 1,4 miljoen vertoningen per periode en 1.500 kliks per dag voor zichzelf.

Wist je dat:

 • Met deze uitingen bent u een vaste periode continu zichtbaar op zeer prominente posities
 • Campagnes via L1 Nieuws meetbaar zijn en u dus exact kunt zien wie u heeft bereikt en welk effect dit heeft gehad? 
 • Online campagnes vanwege de directe doorlink naar uw website de kortste weg vormen naar een aankoop?

Looptijd

De web- en appvertorial kunnen enkel worden ingekocht in periodes van drie of vier dagen, namelijk van maandag tot en met woensdag en van donderdag tot en met zondag. Gedurende de betreffende periode kunt u op ieder moment wisselen van koptekst, afbeelding en/of URL. 

Kliks genereren

Om zoveel mogelijk verkeer naar uw website te krijgen dienen koptekst en afbeelding een goede mix te vormen tussen redactionele karakter en een commerciële insteek. Uit ervaring blijkt dat zowel een té redactionele (enkel informerend) als een té commerciële insteek (2 halen 1 betalen) een negatief effect hebben op het aantal kliks. De meest succesvolle campagnes spelen in op een direct voordeel voor de consument, maar geven nog niet alle informatie weg en zorgen zo voor een noodzaak om te klikken. 

Conversie

Heeft u al nagedacht over de webpagina waar iemand na een klik op de uiting terecht komt? Om uit uw websitebezoek conversie te halen is het belangrijk dat u voldoet aan de verwachting van de bezoeker. Deze heeft op een redactioneel ogende uiting geklikt en heeft een bepaalde noodzaak gevoeld. Belangrijk is om in ieder geval een redactioneel ogende landingspagina op te tuigen waarop de noodzaak van de bezoeker terugkomt. Denk bijvoorbeeld aan een informerend artikel, een blog of een video. 

Uw campagne van A tot Z voor u verzorgd


Bij L1 gaan we voor maatwerk en vinden we het belangrijk dat u volledig wordt ontzorgd. Wij hebben alles in huis om uw communicatiecampagne van A tot Z op te tuigen, van productie tot evaluatie. Dat doen we aan de hand van 5 stappen:

 1. Stap 1: Samen brengen we uw communicatiedoelstelling(en) in kaart en bepalen we de in te zetten mediakanalen
 2. Stap 2: Vervolgens maken we een vertaling naar een effectieve en creatieve communicatieboodschap
 3. Stap 3: L1 heeft de mogelijkheid om uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen voor u te produceren 
 4. Stap 4: We gaan live! Uw tv-spot, radiospot en/of online uitingen worden ingepland en zijn z.s.m. zichtbaar voor Limburg
 5. Stap 5: We evalueren uw campagne en brengen nieuwe wensen en doelstellingen in kaart.

Bereik Limburg vanuit alle kanten met een crossmediale campagne 


Met een campagne bij L1 heeft u Limburg binnen handbereik. Een optimale invulling van uw campagne kan namelijk worden gerealiseerd door het bundelen van verschillende mediakanalen. Onze media-adviseurs en marketeers denken graag met u mee over een op maat gemaakte communicatiemix voor een optimale invulling van uw campagne in Limburg.

Wist je dat:

 • 63% van de Limburgers meer dan een kanaal van L1 gebruikt en de kracht van herhaling dus makkelijk realiseerbaar is?
 • U met een mix van kanalen op verschillende momenten tijdens een beslisproces uw boodschap communiceert en uw boodschap daarop kunt aanpassen?
 • Campagnes via tv, radio en online ervoor zorgen dat u uw doelgroep op verschillende momenten op een dag bereikt?

Advies op maat, speciaal voor u


Wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden of wenst u een afspraak voor advies op maat? Onze media-adviseurs komen uw specifieke situatie of communicatiebehoefte graag vrijblijvend bespreken. 

Andere vragen of gevestigd in België of Duitsland? Bel dan +31 (0)43 850 6060 of mail naar reclame@l1.nl. Wij zorgen dat u in contact komt met de juiste persoon.

Ruud Janssen - Regio Noord-Limburg
ruud.janssen@l1.nl
+31 (0)6 4682 5038
Rob Goossens - Regio Midden-Limburg
rob.goossens@l1.nl
+31 (0)6 1846 7383
Wim Buck - Regio Parkstad
wim.buck@l1.nl
+31 (0)6 5394 1201
Roy Gulikers - Regio Maastricht-Heuvelland
roy.gulikers@l1.nl
+31 (0)6 5385 6056